Antalya Kadın Danışma Merkezi ve Dayanışma Derneği Antalya Kadın Danışma Merkezi ve Dayanışma Derneği

Antalya Kadın Danışma Merkezi ve Dayanışma Derneği. Cinsiyet Adaleti İçin Kadınların İşbirliği Projesi. 28 Eylül Ulaşılabilir, Güvenli ve Yasal Kürtaj İçin Küresel Eylem Günü. Kürtajda Söz Sahibi Kadındır. Kürtaj Yasaklanamaz Basın Bildirisi. Antalya Kadın Danışma Merkezi ve Dayanışma Derneğine Hoşgeldiniz. Şiddet ve Dayak Kader Değildir. Geçmişten günümüze, bütün kadınların çeşitli sebeplerle boyun eğdiği şiddet ve dayak kaderimiz değildir.

OVERVIEW

The website antalyakadindanismadernegi.org currently has a traffic classification of zero (the lower the higher page views). We have inspected fourteen pages inside the site antalyakadindanismadernegi.org and found five websites interfacing with antalyakadindanismadernegi.org. We were able to detect one contacts and directions for antalyakadindanismadernegi.org to help you reach them. We were able to detect two mass web platforms acquired by this website. The website antalyakadindanismadernegi.org has been on the internet for five hundred and ninety-six weeks, four days, twenty hours, and forty seconds.
Pages Crawled
Links to this site
Addresses
Social Links
Online Since
Dec 2012

ANTALYAKADINDANISMADERNEGI.ORG TRAFFIC

The website antalyakadindanismadernegi.org has seen fluctuating levels of traffic for the duration of the year.
Traffic for antalyakadindanismadernegi.org

1 week
1 month
3 months
All time
Traffic ranking (by month) for antalyakadindanismadernegi.org

Last Year
Traffic ranking by day of the week for antalyakadindanismadernegi.org

ANTALYAKADINDANISMADERNEGI.ORG HISTORY

The website antalyakadindanismadernegi.org was created on December 09, 2012. It is now five hundred and ninety-six weeks, four days, twenty hours, and forty seconds young.
REGISTERED
December

COMPANY AGE

YEARS
MONTHS
DAYS

LINKS TO DOMAIN

Kadının İnsan Hakları - Yeni Çözümler Derneği

Yerel Kadın Örgütlenmesi ve KİHEP. Kurumsal Ortaklar, İşbirlikleri, Kampanyalar. İş ve Aile Yaşamının Uyumlandırılması.

Women for Womens Human Rights WWHR

The HREP Effect in Brief. Production and Sharing of Feminist Knowledge. 6284 on Prevention of Violence Against Women.

ANASAYFA - Antalya Kadın Müzesi

JALE İNAN YILIN KADINI ÖDÜLÜ. BİLGİLERİNİZİ VE HİKAYELERİNİZİ BİZİMLE PAYLAŞIN. JALE İNAN YILIN KADINI ÖDÜLÜ. ANTALYA NIN BİNLERCE YILLIK TANRIÇALARI. 2015 ANTALYA YILIN KADINI ÖDÜLÜ VE JALE İNAN SERGİSİ. Antalya Kadın Müzesini, müze kurgusu altında hem bir görsel şenlik alanı hem de eğitsel ve sosyo-kültürel bir dinamik aktivite merkezi olarak, başlangıçta sanal olarak kurmak ve yaşatmak. Kadını tarihsel, sosyolojik, kültürel, sanatsal ve diğer ilgili alanların gözünde inceleyen çalışm.

HOMEPAGE - Antalya Women Museum

SHARE YOUR MEMORIES WITH US. SHARE YOUR KNOWLEDGE AND STORIES WITH US. ABOUT US IN THE PRESS. MILLENNIA OLD GODDESSES OF ANTALYA. 2015 ANTALYA WOMAN OF THE YEAR AWARD AND JALE İNAN EXHIBITION. Establishing the Antalya Women Museum, initially in a virtual setting, and maintaining it not only as a visual area, but also as a dynamic educational and socio-cultural activity centre. WHY ANTALYA WOMEN MUSEUM? .

WHAT DOES ANTALYAKADINDANISMADERNEGI.ORG LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of antalyakadindanismadernegi.org Mobile Screenshot of antalyakadindanismadernegi.org Tablet Screenshot of antalyakadindanismadernegi.org

CONTACTS

Ugur Okudan

Dutlubahce Mh. 744 Sk. Ozerdem St. B Blk No:4/2

Antalya, Muratpasa, 07080

TR

ANTALYAKADINDANISMADERNEGI.ORG SERVER

I detected that a lone root page on antalyakadindanismadernegi.org took four thousand three hundred and thirty-seven milliseconds to come up. Our parsers could not detect a SSL certificate, so therefore I consider this site not secure.
Load time
4.337 secs
SSL
NOT SECURE
Internet Protocol
85.95.246.217

NAME SERVERS

ns3.webtalya.com
ns4.webtalya.com

SERVER OS AND ENCODING

We diagnosed that this website is operating the Apache/2.2.3 (CentOS) os.

HTML TITLE

DESCRIPTION

PARSED CONTENT

The website antalyakadindanismadernegi.org states the following, "Antalya Kadın Danışma Merkezi ve Dayanışma Derneği." We viewed that the website stated " Cinsiyet Adaleti İçin Kadınların İşbirliği Projesi." It also said " 28 Eylül Ulaşılabilir, Güvenli ve Yasal Kürtaj İçin Küresel Eylem Günü. Antalya Kadın Danışma Merkezi ve Dayanışma Derneğine Hoşgeldiniz. Şiddet ve Dayak Kader Değildir. Geçmişten günümüze, bütün kadınların çeşitli sebeplerle boyun eğdiği şiddet ve dayak kaderimiz değildir."

SEEK SUBSEQUENT WEBSITES

Anasayfa - Op. Dr. Orhan Doğan, Antalya Kadın Doğum, kürtaj, kızlık zarı, dogum, doğum, gebelik, hamilelik, jinekolog, jinekoloji, kadın doğum uzmanı, kadin dogum uzmani, kadın doğum doktoru, kadın hastalıkları, kızlık zarı, kürtaj, kurtaj, kısırlık, kizli

Pek fazla düşünülmeyen konudur hamileliğe hamile kalmadan önce hazırlanmak. Aslında hamilelik öncesi yapılacak iyi bir hazırlık hamileliğin daha az riskli ve sorunsuz geçmesini sağlar. Menopozun estrojen eksikliği hastalığı olduğu fikri 1960 larda New-Yorklu bir hekim olan Robert Wilson tarafından yaygınlaştırılmıştır.

ANTALYA KALİBRASYON

Sipariş numaranızı girerek işleminizin ne durumda olduğunu öğrenebilirsiniz. Başta Terazi Kalibrasyonu, Sıcaklık Kalibrasyonu Basınç Kalibrasyonu, Medikal Kalibrasyon gibi alanları kapsamakla birlikte ayrıntılı bilgi için bu alanı tıklamanız yeterli. Başta Terazi Kalibrasyonu, Sıcaklık Kalibrasyonu Basınç Kalibrasyonu, Medikal Kalibrasyon gibi alanları kapsamakla birlikte ayrıntılı bilgi için bu alanı tıklamanız yeterli.